• Pomem, Pöh, Paem, Pmyo Hazırlık Kursları
  • Regnum Sports
Ankara Regnum Besyo Hazırlık Kursu
Ömer Faruk ÖZÇELİK
Gençlik Cad. 88. Sok. No: 7 Çankaya/ANKARA
05350146649

Ankara Regnum Besyo Hazırlık Kursu

Ankara’nın Merkezinde bulunan Besyo hazırlık kursumuz Ankara’nın köklü kurslarından birtanesidir. Besyo dışardan bakıldığında kazanılması kolay gibi gösterilen fakat nasıl ki TYT’ye bütün sene hazırlanıyor adaylar Besyo sınavlarınada hazırlanmaları gerekmektedir.

Regnum Besyo Hazırlık Kursu

Antrenman Sistemleri

Besyo Hazırlık Kursumuz genel olarak 4 Aşamadan oluşmaktadır.

 1. Aşama Atletizm Antrenmanları

Atletizm antrenmanlarımız Milli sporcu ve antrenörler eşliğinde Besyo’ya hazırlanan adayların fiziksel, mental ve koordinasyon gelişimlerini en üst noktaya çıkararak adayları sınava hazırlamaktayız. Atletizm antrenmanlarımızda adayın, kuvvet, denge, güç, kondisyon ve koordinasyon antrenmanları yapılmaktadır.

2. Aşama Branş Antrenmanları

Kursumuzda bulunan öğrencilerimizin branşı bulanan adaylar ve branşı bulunmayan adayların kontrolü uzman antrenörlerimiz tarafından tesbit edilir. Branşı bulunan adayların sınavlarda kendi branşlarında başarılı olup olmayacağının kontrolü yapıldıktan sonra branşı uygun olmayan adaylar branşı olmayan adaylarla birlikte  branş koordinasyon antrenmanlarına alınırlar.

Branşı olmayan adaylar uzman antrenörlerimiz tarafından adayın hangi branşa uygun olup olmadığı belirlenir ve o branşta sınava yönelik çalışmalar yapılmaya başlanmaktadır.Branş çalışmalarımız adaylara sadece sınava yönelik olup adayın Besyo sınavlarında branş isteyen üniversitelerden iyi puan almaları için sınava yönelik yapılmaktadır.

3. Aşama Koordinasyon Antrenmanlarımız

Koordinasyon antrenmanlarımız besyo hazırlık kursu öğrencilerinin koordinasyon temel eğitimi ile başlamaktadır. Adayların koordinasyon yetenekleri uzman antrenörlerimiz tarafından temel beceri parkuru ile belirlenip adayın yeteneklerine göre analiz edilmektedir. Analiz taramasından çıkan adaylar için oluşturulan kişisel dosyalar oluşturulmaktadır. Bu aday dosyasının içerisinde adayın kişisel yetenekleri ve uygun olabileceği üniversitelerin içiriği yer almaktadır.

Adaylar koordinasyon antrenmanlarında ilk önce parçasal olarak yapılması gereken hareketleri öğrenirler. Parçasal eğitimini tamamlayan adaylar genel eğitim aşamasına geçmektedir. Genel eğitimini tamamlayan adaylar artık sınav sürecine geçmektedirler.

Sınav süreci adayların ortalama son 1 aylık sürecidir. Bu süreç içerisinde adaylar tamamen üniversite parkurlarında hız antrenmanları yapmaktadırlar.

4. Aşama Rehberlik Aşaması

Bu aşamada kurs yetkilisi ve rehber antrenörler tarafından aday hakkında oluşturulan dosyalar birleştirilir. Adayın yetenekleri becerisi ve hızı göz önüne alınarak adayın gitmesi gereken üniversiteler ve bölümler belirlenmektedir.

Ömer Faruk Özçelik 2009 – 2010 yılları arasında Gazi Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesine koordinasyon parkurunu ilk 3 derecede bitirerek ilk tercihinde okuluna girmiştir.

2010 – 2014 yılları arasında Ankara’da besyo hazırlık kursunda antrenör olarak çalışmaya başlamıştır.

2010 – 2014 yılları arasında 250’den fazla öğrencinin üniversiteli olması sağlanmıştır.

%90’lık bir başarı sağlanmıştır.

2011 – 2013 yılları arasında Ankaragücü bölge antrenörlüğü yapmıştır.

2013 – 2015 yılları arasında Osmanlı spor bölge antrenörlüğü yapmıştır.

500’den fazla öğrencinin spor ile futbol ile tanışması sağlanmıştır.

2015 yılında bulunduğu antrenörlükleri kendi isteği ile bırakarak Regnum Besyo & Polislik Hazırlık Kursları Kurulmuştur.

2015 – 2017 yılında pomem ve pöh olmak üzere 500’den fazla polislik sınavına hazırlanan öğrencilerin spor mülakatlarına ve sözlü mülakatlarına Regnum Besyo Hazırlık Kursu ile hazırlanan adaylarımızın 450’den fazla öğrencimiz bu sınavlarda başarılı olmuştur.

2016 yılında yapılan Pöh parkurunda Regnum Besyo Hazırlık Kursu ile hazırlanan öğrencimiz Umut UYAR 37 sn. ile Türkiye rekoru kırmıştır.

2017 Yılında antrenörlük yıllarından sonra ilk defa 40 besyo öğrencimizin 40’ınıda yerleştirerek %100’lük bir başarı elde etmiş bulunmaktayız.

2017 yılında yapılan Gazi Üniversitesi özel yetenek sınavında parkur derecesi öğrencimiz olan İbrahim PERÇİN tarafından yapılmıştır.

2017 yılında pomem alımlarında bizimle hazırlanan 100 öğrencimizin 100’de sınavdan başarılı olmuştur.